doelgroep

 

Doelgroep

Chedera richt zich in de eerste plaats tot mensen die hun innerlijke kracht willen versterken door zichzelf te ont-moeten.

Misschien staat die kracht bij jou momenteel op een laag pitje, door een rouwproces, een burnout, een depressie, een moment van vertwijfeling... Of misschien ben je het contact met je innerlijke stem wel even helemaal kwijt?

Waardoor verliezen we zo vaak onze energie?
Is de omgeving ons boven het hoofd gegroeid? Zitten we gevangen in een systeem? Of leggen we zelf de lat te hoog? Waarom moeten we zoveel?

Chedera biedt je verschillende mogelijkheden om jezelf te ont-moeten. Daarvan passen er ongetwijfeld een of meerdere bij jou om je weer bewust te worden van je talenten en capaciteiten. Of om weer aansluiting te vinden bij je persoonlijke energie, hoe weinig er op dit moment misschien ook van overblijft.

Ook als je je prima in je vel voelt, maar graag extra tijd voor jezelf wil maken, kun je bij Chedera kiezen uit een ruim aanbod van behandelingen en workshops.

Ons aanbod richt zich vooral tot privépersonen, maar we werken ook voor bedrijven en organisaties. Heel wat van onze activiteiten zijn makkelijk aanpasbaar aan een zakelijke context. We adviseren je dan ook graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van teambuildings, events, groepsuitstappen, personeelsdagen e.d.m.

Wandel even door onze Tuin der Mogelijkheden...