Heksenwandelingen

 

Heksenwandelingen

Wat zijn heksen? Lelijke oude toverkollen uit sprookjesland of kruidenvrouwen uit lang vervlogen tijden? Aanhangers van een nieuwe sekte? Of van alles een beetje?

Tijdens een heksenwandeling kom je het allemaal te weten. We genieten twee uur lang van de natuur en overgieten de wandeling met een mysterieus sausje.
We kunnen het hebben over kruiden en bomen, de kracht van de natuur, het belang van het mannelijke en het vrouwelijke aspect van het leven, kortom over magie en mysterie.
Of we gaan dieper in op het geloof van de moderne heksen (paganisten): sjamanen, wicca's en druïden. Hoe zijn ze georganiseerd? Welke feesten vieren ze?
Maar het is geen puur theoretisch verhaal. We doen een meditatie, voelen de energie van een boom of de kracht van het bos. We kunnen (steen)zingen en (vuur)dansen. En we eindigen natuurlijk naar aloude heksengewoonte met een cake & wine, waarbij we nagenieten van alle verhalen bij lekkere hapjes en drankjes, meegebracht door alle wandelaars.

Uiteraard kunnen we de wandeling ook toespitsen op een specifiek thema: volle maan, halloween, midzomer/midwinter, bepaalde planten, enz.
We hebben enkele vaste wandelingen maar maken graag een nieuw parcours bij jou in de buurt.

Haal je mooiste bezem uit de kast en vlieg met ons mee....

De wandeling duurt 2 uur en kan zowel 's nachts als overdag, in alle weersomstandigheden.
Prijs: € 150 voor een groep van maximum 20 personen, + verplaatsing.
Een nieuw parcours uitstippelen kost € 100.