rituelen en vieringen

 

Rituelen/Vieringen

Met het loslaten van godsdienstige praktijken, hebben veel mensen de rituelen uit hun leven geschrapt. En wat gebleven is aan vieringen en feesten, heeft vaak nog maar weinig inhoud.

Toch beseffen we allemaal hoe waardevol het is om stil te staan bij de belangrijke momenten in het leven. Momenten waarop we een nieuwe weg inslaan. Momenten die we graag delen met de mensen die belangrijk voor ons zijn. Echte vieringen.

Geboorte, volwassenwording, huwelijk, overlijden. In alle tijden en culturen hebben deze sleutelmomenten extra aandacht gekregen.

Maar een verhuis, een nieuwe job, een afscheid, een diploma ... kunnen net zo goed overgangen zijn die een hele transformatie met zich meebrengen.

Chedera wil je helpen om van deze overgangen een onvergetelijke belevenis te maken. Een religieus feest in de oude betekenis van het woord: religare, verbinden. Een brug leggen tussen twee belangrijke stukken van je leven. En tussen de mensen die je op dat moment dierbaar zijn.

Of we maken een ritueel om je hart en je geest helemaal te zuiveren zodat je klaar bent om een nieuwe weg in te slaan. Alleen, met je partner, je gezin, of met een aantal van je beste vrienden.

De prijs is heel uiteenlopend, afhankelijk van de voorbereidingstijd, de gebruikte materialen en de duur van het ritueel. Reken minimaal € 200 voor een ritueel van twee uur.