welkom

 

Wie

Chedera is geboren en gegroeid tijdens mijn levensreis.

Ik ben Herwig Van de Velde, geboren in 1959. Al sinds mijn opleiding master in de kunstgeschiedenis en archeologie, volg ik een ongewoon professioneel pad. Naast mijn activiteiten als reisleider en gids, begeleid ik al meer dan 20 jaar mensen bij hun persoonlijke groei, zowel in groep als individueel.

In verschillende bedrijven en organisaties heb ik personen en teams getraind en gecoacht in domeinen als leidinggeven, communicatie en competentie-management. Ik heb daarbij gewerkt met diverse concepten en modellen.

Als danser heb ik heel wat verschillende ritmes uitgeprobeerd, van folk over tango tot Afrikaans. Ook sacrale dans en Biodanza zijn me zeer vertrouwd.

De laatste jaren is spiritualiteit belangrijk geworden bij alles wat ik doe. Opleidingen reiki, massage, tantra, yoga, meditatie en taiji hebben deze dimensie vorm gegeven. Ik organiseer en begeleid workshops en rituelen als sjamaan en natuurpriester.

Met al deze inzichten en ervaringen in m´n reistas, wil ik je graag ontmoeten en begeleiden op je weg. Samen dat stukje wandelen waar je even twijfelt aan jezelf of sommige van je kwaliteiten niet meer zo helder ziet.

En waar mijn mogelijkheden ophouden, kan ik je doorverwijzen naar collega´s met andere inzichten en ervaringen.
Meer details over mijn vorming en ervaring stuur ik graag op verzoek.